pühapäev, 15. märts 2015

Seekord rohkelt fotosid :)



Tänases postituses tahan rohkesti jagada fotosid - esmalt need, mis ühel päeval kodus tehtud said. Siit on pisut näha, et meie täitsa lumivalge kutsa käpad on porised, kuid ka nina peal on kreemikad täpid - nagu pipil :)


Koonu peal kreemikate täppide olemasolu paistab eriti hästi siin, selle foto peal välja:
 
 

 
 

Meie Seffi jooksuaeg ikka veel kestab.... ja seetõttu kodu ümbruses temaga jalutamas käia ei ole tihanud. Mida ilusamaks ilmad lähevad, sest enam sooviks, et see aeg juba möödas oleks. Samas, enam ei ole palju jäänud..... Eelmisel pühapäeval pakkisime terve pere autosse ja läksime jalutama - ikka sellisesse kohta, kus on palju inimesi ja palju koeri, et Seffit harjutada ja näha, kas ja kuidas ta reageerib. Siinkohal pikka juttu ei tahagi teha, vaid mõned pildid meie käigust :)
 


 
 Peale seda kui koju tulime, jätkus ilus ilm - no mitte ei tihanud veel tuppa minna ja olime veidi kodus aias. Loomulikult asus Seffi jõudu katsuma ühe mitte väga suure puu oksaga :)







 
 
Täna, st nädal peale nende fotode ja filmide tegemist on ilm väljas jätkuvalt sama mõnus ja päikseline. Täna nägin, kuidas Seffi üritas esimest liblikat kätte saada - see oli ilus kollane ja tundus, et tema jaoks pisut mõistetamatu, miks ja kuidas see liblikas õhus saab hõljuda :) Aga eks tal on veel omajagu maailmas toimuvast õppida ka :)
 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar