esmaspäev, 29. juuni 2015

Nu jah...

Alustan siis algusest...
Enne jaanipäeva käisime maal, Seffi loomulikult oli kaasas. Üle pika aja oli ilus päikesepaisteline ilm ja sai tehtud ka mõned ilusad klõpsud. No kuna ma siin kajastan meie tegemisi Seffist lähtuvalt, siis mis ma siin ikka pikka juttu heietan - üks pilt räägib enam kui tuhat sõna :)


 
 



 
 
Päris ilus, eksole :)
 
No nii ja nüüd näitusest. Osalesime kahel päeval. Ettevalmistus näituseks läks lihtsamalt kui eelmisel korral. Enne pesu kammisin Seffi hästi hoolikalt nii kraasi kui pika-pii kammiga. Pesin Seffi sügavpuhastava šampooniga. Kuivatasin kahe suure rätikuga ja lasin tal toas kuivada umbes 1,5 tundi. Siis asusin teda föönitama. Föönitama asudes oli Seffi juba päis kuivaks saanud - eks toas on ju täitsa soe ja mõnus. Föönitamine, kammimimne, föönitamine, vahepeal sellest trallist puhkamine ja kõik jälle otsast peale - kestis umbes paar tundi. Föönitamise ajaks panin ette prillid, et lendlevad karvad silma ei läheks - eriti ripsmetesse, sest see on ikka väga tüütu.
Laupäeva hommikul alustasime kogu perega Tallinna poole teed :) No paras trall oli see ikka ka. Meie ring hakkas veidi enne kella 12, kohal olime umbes 10:30. Õnneks tuli meile appi ka kasvataja Agne, kes aitas veel viimast lihvi Seffi karvale anda - ja Seffi oli ikka väga ilus. Kohe väga ilus :) Kahe päeva kokkuvõttena võib öelda, et Seffi oli väga ilus, kuid meie kahe koostöö näituseringis vajab oluliselt parandamist... Esimesel päeval saime kolmest koerast teise koha ja teisel päeval kolmest koerast kolmanda - st viimase koha :) Tõsi, teisel päeval olin ikka väga pettunud, sest serdi saamise lootus ikka väga suur. Aga kui nüüd hoolega järele mõelda, siis Seffil ei olnud nendest näitustest sooja ega külma ja talle need korda ei lähe - mina olen see, kes tahab, et tal näitustel hästi läheks :) Eks ma pean selles osas veel ka enda egoga trenni tegema, et leppida sellega, et iga kohtunik näeb koeri ja nende omanikke erinevalt ja neil igal ühel on erinev arvamus. Pean õppima, kuidas mitte südamesse võtta, sest minu jaoks on meie Seffi kõige-kõigem :) Ja eks tule ka kriitikameelt rohkem arendada, et näha vigu distantsilt ja seeläbi kiiremini paremaks areneda ja osata rõhutada tugevamaid külgi. Aga katsun võtta kogemustest võimalikult maksimumi ja panustada ka tuleviku arengusse :)  
 
Näituste kokkuvõttes on muidugi see hea, et saime mõlemalt kohtunikult hindeks suurepärane. Proovin nüüd leida kodukandist händlerit, et kes ka õpetussõnu annaks. Kuna näituse-pesuga ja selle järgselt tuli Seffilt väga palju karva, siis arvata on, et karv tuleb peagi maha ja enne sügist ühtegi näitust meil ei tule :)
Aga nüüd siis mõned fotod meie näitusekäigust:
 





 
Nagu fotodelt näha võtsin eelmisest näitusel käigust õiged riietumisstiili nipid omaks :) Nüüd on veel jäänud minu ja Seffi koostöö ja ehk on siis võimalik ka tulla paremale kui teisele kohale :)
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar