neljapäev, 20. aprill 2017

Aga kus on kevad? - talv tuli tagasi ...

Kui alles mõni aeg tagasi rõõmustasin, et kevad on käes ja kaugel see suvigi enam on, siis paraku on ilm nii muutunud, et talveriided ja saapad tuli kapist jälle uuesti välja otsida :) Tõesti, kui vahepeal oli päevased õhutemperatuurid juba +16 kraadi, siis praeguseks on tagasi öised - kraadid. Möödunud laupäeval tuli meil lausa paks lumevaip maha - rõõmu jätkus kõigile. Aga lisaks rõõmule ka hirmu, sest suverehvid on autol juba ammu all... Aga üks foto on rohkem kui 1000 sõna!







Seda ja kahte järgnevat fotot tuleb vaadata järjest - see on ühe lumepalli püüdmisest. Tähele tasub panna kolmanda foto lumepallide arvu Seffi suus - ühest on saanud kaks...








Vot selline ilus talvine ilm meil oligi. Külmad ilmad püsivad - küll mitte enam lumi, aga siiski külm...

Pean aga jagama ka ühte kehva lugu. Nimelt, ühel hommikul kella 7st sain kõne Seffi õe perenaiselt, kes meist paar maja edasi elab. Ta ütles, et Seffi on nende juures! Ja tõesti, meil oli värav lahti ja Seffi oli uitama läinud. Kõlas uskumatult aga arvatavasti eelmise õhtu külaline oli värava halvasti sulgenud ja nii see Seffi arvatavasti hommikul uitama läks. Õnn, et ta mängukaaslast otsima läks :D Ehmatus oli ikka väga suur, seda enam, et nende 2,5 aasta jooksul pole kordagi nii veel juhtunud. Isegi siis, kui värav lahti on ja asju vaja tuua, siis Seffi ise väravast välja ei lähe. Ja nüüd siis nii! 
Kui ma Seffi mõne aja pärast koju tõin, siis nägi ta ikka täitsa õudne välja :D




Varsti oleme jälle ka näitustele minemas - siis kirjutan, kuidas, meil läinud on :D Seniks aga loodame et kevad ikka tuleb :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar