reede, 26. detsember 2014

Jõuluaeg

Aeg jõuludeni oli kibekiire - tegemisi toimetamisi oli liigagi palju. Juba pikemat aega olen mõelnud blogimisele, kuid mõtteks on see senini vaid jäänudki. Nüüd, kui mõned puhkepäevad on juba kestnud, saan mahti kirjutada. Sel aastal saatsime ka jõulukaarte, kus peal oli ka Seffi. Saatsin erinevaid kaarte ja ühte julgen ka siin näidata :D Nunnukas :) aga selle päkapikumütsi pähe saamine oli ikka parajalt keeruline.



No ja juhtus, et mõni foto tuli ka selline, kus müts üldse kohe peas ei tahtnud püsida - sellest jõulutervitust ei saanud, sest valikus oli minu arvates paremaid fotosid :)

Jõuluvana meil sel aastal otseselt uksest sisse ei astunud, vaid jättis pakid ukse taha... Kingituse sai ka Seffi - lemmik-maiuseid :) Muidugi kõige suurema kingituse sai Seffi ikka ilmataadi käest, kes lumevaiba maale puistas vahetult enne jõule. Rõõmu lumest oli silmnähtavalt :) Ja mitte ainult Seffil, vaid ka lastel. Kui selle porise ajaga lapsed väga ei tihanud õue mängima minna, siis nüüd lume tulekul on õues mängimine ikka hoo täitsa sisse saanud. No ja Seffil muidugi ka. Nii loodan, et see parasjagu külm ikka kestma jääb - neid väikeseid augukesi hakkas viimasel ajal ikka liiga palju juba tekkima :) Külmunud maapind nendel aukudel nii lihtsalt ei lase tekkida.

Ühel päeval Seffi hambaid vaadates avastasime, et paar ülemist hammast on tal ära tulnud. Asemele on väiksed kasvama hakanud. Igatahes need paar, mis siin ära on tulnud, on küll nii märkamatult ära tulnud, et kui suhu ei vaataks, ei saaks arugi :)

Paari päeva pärast läheme Seffile teist vaktsiinisüsti tegema. Mõtlesin küll, et julgen temaga juba varem tänavale jalutamist harjutama minna, kuid veel ei ole seda julgenud teha. Arst ütles küll, et tegelikult võib juba ka varem jalutama minna, kui just mööda poste ei lase nuuskida... Senini igatahes ei ole julgenud kodust välja minna. Aga ootan küll juba seda aega, mil Seffiga saaks välja minna.... Eks ka talle on vaja õpetada oskust rihmaga jalutamiseks. Aga igal juhul ei ole see aeg ka enam kaugel :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar